Formulari de contacte

Formulario de contacto
Rellene el formulario y nos comunicaremos con usted. Envíanos tus noticias o sugerencias para ayudarnos a mejorar. Esta página es informativa, no se atenderán casos clínicos particulares ya que nunca puede sustituir ni reemplazar la necesaria relación personal entre un paciente y su médico.
Este camp és obligatori.
Este camp és obligatori.
Este camp és obligatori.
Este camp és obligatori.
captcha

Protecció de dades

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública garanteix la confidencialitat i protecció de dades personals que es faciliten a través d'aquest formulari en els termes que estableix el Reglament UE 2016/679 de Protecció de Dades i la legislació vigent en matèria de protecció de dades.

Responsable: Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública Domicili: c/Micer Mascó 31-33, 46010 València Telèfon: 961 92 80 00

Finalitat: Les dades facilitades en aquest formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre la seua sol·licitud.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existisca una obligació legal.

Termini de conservació: Les dades personals proporcionades es conservaran el termini necessari per a gestionar la seua sol·licitud. Finalitzada la mateixa, es conservaran durant el termini corresponent per a complir amb les obligacions legals o durant el termini que un jutge o tribunal el puga requerir. Així mateix, podran ser conservats amb finalitats històrics i d'arxiu general.

Drets: Té dret a obtindre confirmació sobre si la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està tractant les seues dades personals. Té dret a accedir a les seues dades personals, sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seua supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguen necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

Delegat de Protecció de Dades: dpd@gva.es